Contact


Contact informatie

Jacob van Heemskerckstraat 44,
Den Helder,
Nederland

(0223) 628940

info@therapie-ontspanning.net

Contact opnemen

Voornaam *
Achternaam
Email
Telefoon
Uw vraag

 

ACTUEEL vanaf september 2017 t/m januari 2019 heb ik 3 dagen in Alkmaar bij Skils onderdeel van Zorg van de Zaak gewerkt, daar behandelde ik werknemers die door werkgevers werden aangemeld. Deze werknemers nemen preventieve maatregelen op gebied van mentaal welbevinden op de werkvloer. Het was boeiend werk. En het is belangrijk werk. Ik vind het fijn om te merken dat de maatschappelijke bewustwording ontvankelijk is geworden voor mentale bijstand. Toch ben ik per januari 2019 begonnen met 3 dagen werk bij Family Supporters Noordkop in Den Helder. Het scheelt enorm in reistijd. Daar behandelen we mensen van 0 tot 100 met een multidisciplinair team. Het is boeiend en uitdagend werk. We willen niet alleen de cliënt meenemen in het bewustwordingsproces maar ook degenen die het naaste staan. Daardoor is de kans op het beklijven van de behandeling groter. Daar waar iemand een verandering in beweging zet wordt het door de naasten ook gevoeld. Dit kan soms op weerstand stuiten maar vaak geeft het op de lange termijn opluchting en ruimte.

Gevolg is wel dat ik voor mijn eigen praktijk op dit moment maar 2 dagdelen werk, dat is op maandagmiddag en maandagavond. Wilt u hiermee rekening houden?

 

WACHTLIJST ongeveer 5 weken per februari 2019. Ik hanteer geen voorkeursbeleid, ik kijk wel naar de zwaarte van uw klacht en geef daar voorrang aan als ik dit nodig vindt.

 

Back to top