Praktische informatie en tarieven

Tarieven

Voor psychologische en op seksuologische consulten.

een individueel consult Euro 100,00 duurt 60 minuten.

een relatie gesprek  Euro 150,00 duurt 120 minuten.

Voor soundhealing

Vanuit mijn muziekverleden heb ik soundhealing ontwikkeld, dit is een behandeling met klankschalen, drum, ritme instrumenten en stem. Het effect hiervan kan zijn dat er langdurige ontspanning op treedt. Mogelijk is ook dat er eerst enorme moeheid en spanning loskomt wat veroorzaakt is door nog onverwerkte en deels onbewuste spannende gebeurtenissen uit het verleden. Na 1 of een klein aantal sessie is de spanning aanmerkelijk afgenomen.

een soundhealing van 30 minuten Euro 50,00.

U krijgt van mij na elke sessie een nota, ik wil u vragen om die binnen 14 dagen over te maken.

Mijn gegevens

Ik ben Gz-psycholoog Big. Het BIG registratienummer is 899-9504425.

Sinds 2007 ben ik Seksuoloog, dat is het beroep wat ik in mijn praktijk het meeste beoefen.

Sinds enkele jaren heb ik geen contracten met zorgverzekeraars, u krijgt de sessies bij mij helaas daarom niet vergoed bij hen.

Hoewel ik geen contracten met zorgverzekeraars heb geef ik mijn AGB codes. Wie weet kunt u toch iets declareren. Ook kunt u de nota’s indienen bij uw belastingaangifte.

Die zijn voor de PRAKTIJK 94/055431. Individueel is het 94/002280

Ik ben sinds eind 2021 met pensioen.

Sinds 2020 werk ik bij het Hersencentrum op verschillende locaties in Noord Holland, dat doe ik nog enkele jaren als het me vergund is omdat ik er veel plezier aan beleef. Het samenwerken met een groot team biedt veel inspiratie en vernieuwing. Dat is altijd welkom. Nooit te oud om te leren toch!

Back to top